Ημερίδα Συντήρησης ΑΜΘ 2017 - Εγκύκλιος εγγραφής

12 Σεπ 2017

03.11.2017, 09:00 | Ημερίδα Συντήρησης ΑΜΘ 2017 «ΔΙΑΓΝΩΣΗ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει την έκτη ημερίδα συντήρησης στις 03 Νοεμβρίου 2017 με τίτλο “Διάγνωση: Αναλυτικές τεχνικές και συντήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς”.

Με την παρούσα εγκύκλιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • H παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.
  • Η εγγραφή στην ημερίδα κοστίζει 10 Ευρώ και περιλαμβάνει το συνοδευτικό υλικό (τσάντα ημερίδας με γραφική ύλη και τις περιλήψεις των ανακοινώσεων), το πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και εκπτώσεις έως και 50% στις εκδόσεις του ΑΜΘ, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών των ημερίδων συντήρησης του μουσείου. Η πληρωμή του ποσού της εγγραφής θα γίνεται την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία της ημερίδας.
  • Οι προεγγραφές της ημερίδας ξεκινούν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017 και θα γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα τους, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση conservation.amth@culture.gr. Μετά το πέρας των προεγγραφών, εγγραφές θα γίνονται μόνον την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία της ημερίδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για την ημερίδα συντήρησης του ΑΜΘ μπορείτε να απευθύνεστε στο conservation.amth@culture.gr και στην ιστοσελίδα του ΑΜΘ.