ΑΕΜΘ 2017 - Β' Εγκύκλιος

20 Οκτ 2016
Press release

Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη - 30η συνάντηση

Θεσσαλονίκη, 20.10.2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι η ετήσια 30η Συνάντησή μας για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 9 Μαρτίου ως το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017.

Η φετινή συνάντηση έχει πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται τρεις δεκαετίες αδιάκοπης διεξαγωγής της Συνάντησης και γίνεται και πάλι σε συνεργασία των Εφορειών Αρχαιοτήτων και των Αρχαιολογικών Μουσείων της Μακεδονίας και της Θράκης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε, όπως αναφέρθηκε και στην Α΄Εγκύκλιο, ότι το ΑΕΜΘ του 2016, θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο ανακοινώσεις που θα αποτελούν συνθετικές εργασίες με μελέτη των δεδομένων των ανασκαφών ή συνολικού αρχαιολογικού έργου της προηγούμενης δεκαετίας (2007-2016) και μόνο κατ' εξαίρεση θα γίνει αποδεκτή η παρουσίαση αρχαιολογικών/ανασκαφικών ευρημάτων του 2016, τα οποία θα πρέπει να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην πανηγυρική αυτή συνάντηση του ΑΕΜΘ της 30ετίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέχρι τέλος Νοεμβρίου τρέχοντος έτους (στο amth@culture.gr και pveleni@culture.gr), τον τίτλο του θέματός σας και μία περίληψη μέχρι 200 λέξεις. Η διάρκεια κάθε ανακοίνωσης είναι αυστηρά 15' λεπτά. Η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί ανακοινώσεις εφόσον κρίνει ότι δεν εμπίπτουν στο παραπάνω πλαίσιο. Με εγκάρδιους χαιρετισμούς Η οργανωτική επιτροπή

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς
Η Οργανωτική Επιτροπή