Λέσχη ανάγνωσης (διαδικτυακά) στο ΑΜΘ

Date: 24 Oct 2021
START TIME: 19:00
VENUE: Online

Η επόμενη διαδικτυακή συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης ΑΜΘ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ.

Αυτή τη φορά δεν θα έχει καλεσμένο κάποιον συγγραφέα. Καλεσμένοι θα είστε όλοι εσείς!

Θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας βιβλία, για αυτά που διαβάσαμε το καλοκαίρι αλλά και για εκείνα που διαβάσαμε πρόσφατα, το φθινόπωρο, και μας έκαναν εντύπωση. Θα μιλήσουμε, ακόμη, για τη λειτουργία της Λέσχης, θα μοιραστούμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας, θα προτείνουμε βιβλία και συγγραφείς για τις επόμενες συναντήσεις μας.


Μπορείτε να εγγραφείτε στη λέσχη ανάγνωσης του ΑΜΘ και να συμμετέχετε στις διαδικτυακές συναντήσεις μας (www.facebook.com/groups/377943426445766/ ή karkoudeas@culture.gr).

Η επόμενη διαδικτυακή συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης ΑΜΘ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ.. Αυτή τη φορά δεν θα έχει καλεσμένο κάποιον συγγραφέα. Καλεσμένοι θα είστε όλοι εσείς! Θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας βιβλία, για αυτά που διαβάσαμε το καλοκαίρι αλλά και για εκείνα που διαβάσαμε πρόσφατα, το φθινόπωρο, και μας έκαναν εντύπωση. Θα μιλήσουμε, ακόμη, για τη λειτουργία της Λέσχης, θα μοιραστούμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας, θα προτείνουμε βιβλία και συγγραφείς για τις επόμενες συναντήσεις μας.